NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Silovali muškarca i ostali na slobodi!

Objavljujemo nevjerovatne podatke koji najbolje pokazuju šta dijaspora znači za BiH

Avaz.ba

5.2.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 5. 2. 2020.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju saznaje sve detalje o aferi "Lažne diplome". Otkrivamo nove nezakonitosti. Profesori uzimali 500 KM po kandidatu!

Nervozni predsjednik NiP-a Elmedin Konaković pokrenuo kampanju. Saznajemo da se po gradu Sarajevu dijele leci na kojima vrijeđaju i prozivaju zastupnike SBB-a i DF-a.

Pročitajte Komentar dana naše novinarke Denaide Bašić.

Objavljujemo nevjerovatne podatke koji najbolje pokazuju šta dijaspora znači za BiH. Saznajemo da su doznake iz inozemstva u BiH iznosile skoro 2,77 milijardi KM.

Otkrivamo šta donosi prijedlog DF-a o izmjeni Ustava BiH. Šta nam je povodom ovog poručio lider ove stranke i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.

I BiH ima svoje predstavnike kada su u pitanju lovci na oluje. Razgovarali smo s Enesom Džafićem iz Modriče, koji je otkrio šta mu treba da "uhvati" nevrijeme.

Objavljujemo sve o sezonskoj gripi koja svaki dan jača. U BiH sve više oboljelih.

Predstavnici četiri vjerske zajednice jučer pozvali na međusobno poštovanje. Pročitajte kakve su poruke upućene građanima.

Ko će biti novi ministri u Vladi KS, možete saznati u današnjem izdanju "Avaza".

Na stranama Crne hronike nastavljamo priču o pljačkama bankomata koje je izvodila banda iz Ukrajine. Saznajte koliko ima članova.

Šokantan slučaj iz Odžaka koji je zgrozio javnost u BiH kada je silovan invalid ponovo je u centru pažnje. Saznajemo da su muškarci koji su seksualno iskoristili ratnog invalida iz Tuzle na slobodi.

Na Jet setu razgovarali smo s poznatom pjevačicom iz Srbije Teom Tairović. Pročitajte šta je kazala o legendarnom Šabanu Šauliću, koji je preminuo prošle godine. Podsjećamo, Tea je s kraljem narodne pjesme snimila i duet "Otkad tebe znam".

Stručni štab "Zmajeva", sa selektorom Duškom Bajevićem na čelu, pravi plan za baraž za Evropsko prvenstvo. Saznajte koga prati naš selektor od igrača iz evropskih liga.

U današnjem izdanju "Avaza" donosimo i prilog "Porodica i zdravlje".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.