NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Detalji potrage za serijskim ubicom

Avaz.ba

6.2.2020

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 06.02.2020.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi ekskluzivne detalje o potrazi za serijskim ubicom Edinom Gačićem, koji je prije godinu krenuo u svoj ubilački pohod. Otkrivamo da je imao spisak ljudi koje je želio ubiti.

Pročitajte Komentar dana našeg novinara Miralema Aščića.

Saznajte šta stoji iza sazivanja vanrednog kongresa Saveza samostalnih sindikata.

Pročitajte sve o jučerašnjem prijedlogu zastupnika DF-a kada su u pitanju izmjene Izbornog zakona. 

Šta je Elmedin Konaković, "vrsni" menadžer, radio s Košarkaškim savezom BiH. Saznajte koliki dugovi su ostali u krovnoj košarkaškoj kući u BiH.

Obišli smo i Željezničku stanicu u Tuzli, koja svakim danom sve više podsjeća na migrantski centar. Kako riješiti problem migranata, s obzirom na to da u Tuzlu svakodnevno stižu nove kolone migranata.

Na stranama Crne hronike donosimo nastavak stravične priče o pogibiji djevojke iz Cazina Amine Beširević. Pročitajte svjedočenje Ante Kutanjca, koji je opisao krvavu dramu. Podsjećamo, Marko Šabić je pucao iz lovačke puške u policajca Slađenka Tubina.

S Jet seta izdvajamo razgovor s Džekom Hodžićem, koji je napustio mjesto predsjednika Skupštine Udruženja likovnih umjetnika KS.

Na stranama Sporta donosimo razgovor s trenerom naše fudbalske reprezentacije Rusmirom Cvikom, koji nam je otkrio da li se golman Milana Asmir Begović vraća u reprezentaciju BiH uoči utakmica baraža.

Selektor naše košarkaške reprezentacije Vedran Bosnić je u intervjuu za "Avaz" otkrio sve planove uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.