SRBIJA Seks-mafija prevarila imućnog mladića

Detalji prevare: Banjalučanin iznajmio stan na Novom Beogradu, čekao Radu Manojlović, a došla lažna pjevačica

Dao je 3.500 eura za lažnu pjevačicu i prave ruže

Avaz.ba

Rada Manojlović

Foto: Instagram


Mladić iz Banja Luke, sin uglednog biznismena, uzalud je platio 2.500 eura u kešu i dao više od 1.000 eura za ruže kako bi proveo veče sa pjevačicom Radom Manojlović.

Iako Rada nema nikakve veze sa elitnom prostitucijom, ovom biznismenu, koji im je inače redovan klijent, makroi nedavno uhapšene kriminalne grupe obećali su ni manje, ni više, nego ovu pjevačicu! Umjesto nje, doveli su mu djevojku za koju su rekli da se zove Rada i mladić je tada shvatio da je prevaren, piše "Kurir".

Među klijentima seks-mafije koja je pala u januaru bili su političari, biznismeni, sportisti, estradni umjetnici i brojne poznate ličnosti iz Srbije i cijelog regiona, a u ponudi preko interneta imali su nekoliko desetina djevojaka. 

- Interesantno je da je ova grupa znala da prevari klijenta, jer im je za velike svote novca, obećavala poznate djevojke iz svijeta estrade, manekenke ili starlete iz rijalitija. Ukoliko ne bi mogli da ih angažuju, klijentima bi slali djevojke koje bi ličile na one naručene. Naravno, znale bi se kao i one iz "kataloga" - priča izvor "Kurira" upućen u tržište srbijanske prostitucije.

Sagovornik kao primjer navodi slučaj imućnog mladića iz Banja Luke.

  • Rada Manojlović

    Rada Manojlović

    Foto: Instagram


- On je bio redovan klijent u ovoj grupi, dolazio je uglavnom vikendom u Beograd i nije pitao za cijenu kad su u pitanju djevojke. Otac mu je uspješni biznismen i kum jednog poznatog političara RS. Često je tražio da mu namjeste neku popularnu pjevačicu. Onda su smislili plan kako da mu uzmu pare - priča on.

S obzirom na tip djevojaka koje je do sada tražio, jednom od makroa pala je na pamet Rada Manojlović.

- Iako se Rada nije nikada dovodila u bilo kakav kontakt s prostitucijom, odlučili su da je ponude ovom biznismenu, jer su imali djevojku koja je podsjećala na nju. Naravno, on je odmah prihvatio ponudu za noć sa pjevačicom 2.500 eura, koje im je dao na ruke. Rekli su mu da ona "ne radi hotel" pa su iznajmili stan na Novom Beogradu. On je to prihvatio i još platio 1.000 eura za cvijeće koje je donijeto u sobu - ispričao je izvor za "Kurir".

Očigledno je da mu se Rada mnogo dopada, jer se spremio kao za romantični susret s djevojkom.

- Upalio je svijeće i čekao je s više od 600 crvenih ruža... Međutim, poslije dva sata čekanja, došla je djevojka koja se predstavila kao "pjevačica Rada", i, naravno, nije imala veze s pjevačicom. Bilo mu je jasno da je prevaren. Rekao joj je da ode, a on je dugo ostao sam u sobi. Dao je 3.500 eura za lažnu Radu i prave ruže - kaže sagovornik "Kurira".

Radmila Manojlović se nije oglašavala povodom ovoga.

NA VRH

Podijeli članak na