NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Haos zbog "smrti" Mladića

Na stranicama Globusa donosimo informaciju o tome ko je Britanac koji je zarazio 11 osoba koronavirusom te kako su ga britanske zdravstvene službe nazvale

Piše: Avaz.ba

12.2.2020

Naslovna stranica "Dnevnog avaza". Avaz

Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju donosi sve u vezi s lažnom objavom o smrti osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića u Hagu. Ko je italijanski novinar koji je napisao ovaj status na Twitter profilu Bisere Turković, ministrice vanjskih poslova BiH.

Pročitajte komentar naše novinarke Denaide Bašić.

Saznajemo i zašto se sudi demobilisanom borcu i ratnom majoru Hajrizu Doglodu i šta je najavio za 17. februara, za kada je planirano suđenje.

Donosimo i detalje o tome koje su sve bh. institucije protiv otpada na Trgovskoj gori, šta je poručila ministrica ekologije i turizma FBiH Edita Đapo te kakvom se ishodu nada. Treba li BiH napraviti deponiju iznad Dubrovnika?

Na stranicama Globusa donosimo informaciju o tome ko je Britanac koji je zarazio 11 osoba koronavirusom te kako su ga britanske zdravstvene službe nazvale.

Donosimo i sramotnu činjenicu o tome koliko se firmi odazvalo za pomoć Memorijalnom centru Potočari te kako predstavnici Centra misle riješiti problem očuvanja kompleksa.

Pročitajte i više o inicijativi za Bjelašnicu i Igman, koje su to nove aktivnosti koje bi poboljšale rad ski-centra.

Saznajemo i zašto je istraga o ubistvu sarajevskih policajaca otišla u krivom smjeru.

Na stranicama Crne hronike čitajte zašto još nema optužnice za smrt Irme Forić i kako njen nevjenčani suprug Senad Basarić, koji je osumnjičen za ovaj zločin, provodi vrijeme u pritvoru sarajevskog Kaznenopopravnog zavoda.

Na stranicama Jet seta pročitajte sve o navodnom ljubavnom krahu Severine i Igora Kojića nakon što je pjevačica sa svih društvenih mreža izbrisala suprugovo prezime.

Na sportskim stranicama donosimo priču o tome kako su bivši trener i direktor belgijskog Standarda optuženi za prevaru te o kakvim je prevarama riječ.

U današnjem izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo i redovan prilog „Porodica i zdravlje“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.