NAJAVA

„Panorama“ donosi intervjue s Pjerom Žalicom, Branislavom Banetom Opačićem...

Našu naslovnu stranu krase Viktorijini anđeli

Piše: Avaz.ba

22.2.2020

Naslovnica priloga "Panorama". Avaz

U printanom izdanju „Dnevnog avaza“ od nedjelje, 23. februara, prilog „Panorama“ donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Bh. reditelj Pjer Žalica govori o filmu „Koncentriši se baba“, supruzi Jasni Žalici, njihovom privatnom ali i poslovnom životu. Otkrio je na kojoj je dijeti i kada se ponovno vraća u teretanu.  

- Za reditelja je svaki projekt izazov. Ukoliko je dobar projekt, ukoliko je nešto što me zanima, što mi je važno, radit ću, bez obzira na to je li naš ili strani projekt. Ako je nešto što me ne zanima, s čim se ne slažem, što promovira stvari koje ne podržavam, neću raditi, odakle god da dolazi - izjavio je Žalica.

Branislav Bane Opačić, tekstopisac i kompozitor, otvoreno za „Dnevni avaz“ o pjevačima iz BiH, emocijama u pjesmama kao i svojoj supruzi Nini koje ima u svakoj njegovoj pjesmi.

- Nikada nisam poželio tuđe. Tako je i sa pjesmama. Uvijek sam volio čuti dobru pjesmu svojih kolega jer imam poštovanje prema radu svakoga ko nosi dar posebnosti u sebi - rekao je Opačić. 

Donosimo vam i šoubiz priču o jednoj od najpoznatijih manekenki i supermodela Sindi Kraford koja je proslavila 54. rođendan. Manekenka koja nikada nije pokleknula pred najezdom plastičnih operacija, već graciozno i prirodno stari.

Pročitajte još:

Nermina Piters-Mekić - Želi osvojiti top-liste

Krah modnog brenda "Victoria's secret"

- PLAVA KRV - Kraljica odredila datum vjenčanja najdražoj unuci Beatris

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE - Sijena, dom najstarije banke na svijetu

- MODA - Sedmica mode u Milanu

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.