SAOPĆENJE

Regionalni odbori SBB-a Doboj, Srebrenica i Banja Luka izabrali novo rukovodstvo

SBB BiH će snažno nastaviti da gradi svoju infrastrukturu, poručio je Čavka

U Doboju održana Izborna skupština Saveza za bolju budućnost. Avaz

Avaz.ba

23.2.2020

Danas je u Doboju održana Izborna skupština Saveza za bolju budućnost na kojoj je izabrano novo rukovodstvo za regionalne odbore Doboj, Srebrenica i Banja Luka.

U prepunoj sali u Doboju delegati iz ova tri regionalna odbora su izabrali novo rukovodstvo. Za predsjednika Regionalnog odbora Doboj izabran je Mensur Halilović, za Regionalni odbor Srebrenica Semir Smajić te za Regionalni odbor Banja Luka Admir Čavka.

Kao domaćin Izborne skupštine Mensur Halilović je zahvalio svim prisutnima na povjerenju koje mu je ukazalo članstvo te izrazio želju da i dalje gradi projekt Saveza za bolju budućnost na području ove regije.

Semir Smajić također je zahvalio delegatima te istakao veliki značaj same Srebrenice za cijelu BiH. Potcrtao je da će Savez za bolju budućnost u Srebrenici podržati jednog kandidata u ime probosanskog bloka, a sve u nadi da Srebrenicu vratimo i ruke onih koji svakodnevno neće negirati počinjeni genocid.


Izborna skupština Saveza za bolju budućnost. Avaz

Admir Čavka zahvalio je svima koji su učestvovali u uspješno završenim unutarstranačkim izborima, ali i na ukazanom povjerenju članstva Saveza.

- SBB BiH će snažno nastaviti da gradi svoju infrastrukturu u manjem bosanskohercegovačkom entitetu i sve ćemo uraditi da vratimo dostojanstvo povratnicima. Snažno podržavamo državotvornu politiku našeg predsjednika Fahrudina Radončića, politiku koja nama povratnicima vraća nadu za bolji život, da dostojanstveno živimo od svoga rada i da će naša sigurnost biti zagarantirana upravo državnim institucijama – istakao je Čavka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.