NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Korona sve bliže BiH

Epidemija je stigla u Italiju, a stručnjaci za naš list poručuju da su šanse da nas ovaj virus zaobiđu sve manje

Avaz.ba

25.2.2020

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi alarmantne podatke o širenju koronavirusa. Epidemija je stigla u Italiju, a stručnjaci za naš list poručuju da su šanse da nas koronavirus zaobiđe sve manje.

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić bio je jučer u posjeti Bihaću, a u današnjem "Avazu" pročitajte kakve su poruke poslane iz USK.

Adnan Terzić, direktor JP "Autocesta FBiH", govorio je za naš list o novim projektima te je najavio da će biti završeno novih 18 kilometara autoputa do novembra. 

Donosimo i temu o tome kako nas varaju svakodnevno. Većina proizvoda koje kupujemo je manje gramaže, a cijene ostaju iste.

Otkrivamo i detalje međunarodne akcije na suzbijanju narkotika i kako je, umjesto kokaina, u Sarajevo stiglo brašno.

Inspiracija svima može biti Sarajlija Mirza Podžić, koji je, iako u kolicima, učestvovao u svom prvom maratonu.

Za "Avaz" je govorio i direktor "BH-Gasa" Jasmin Salkić.

Na stranicama Crne hronike pročitajte detalje sa suđenja za smrt navijača Aleksandra Pantića, ali i zašto je odgođen početak suđenja za ubistvo biznismena Slaviše Krunića.

Anila Gajević, direktorica kastin agencije "Zona", javila se za naš list iz Njemačke, gdje je u toku Berlinale. No, ovaj filmski festival jučer je bio u sjeni napada u Hanauu, a Gajević je opisala atmosferu koja je vladala na ulicama.

Senad Lulić, kapiten Lacija, govorio je za "Avaz", no nije poslao optimistične poruke iz Rima. Nažalost, njegov oporavak ne ide dobro...

U današnjem "Avazu" čitajte i redovni i uvijek zanimljivi prilog "Automarket".

Naslovna strana današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.