NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Koronavirus stiže u BiH

Za naš list govorio je i reprezentativac BiH Ervin Zukanović iz Italije, gdje je situacija najkritičnija u Evropi

Avaz.ba

26.2.2020

Naslovna strana današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi alarmantne podatke o širenju koronavirusa, a bh. doktori upozoravaju na opasnost od epidemije. Sve o brzom širenju koronavirusa širom svijeta čitajte u današnjem "Avazu", a za naš list govorio je i reprezentativac BiH Ervin Zukanović iz Italije, gdje je situacija najkritičnija u Evropi.

Elmedin Konaković mora u Tužilaštvo KS zbog afere "Pečat", a više o ovome pročitajte u današnjem "Avazu".

Razgovarali smo i s federalnom ministricom okoliša i turizma Editom Đapo o žestokoj diplomatskoj ofanzivi protiv otpada na Trgovskoj gori.

Agencija za privatizaciju u FBiH od početka prošle godine do danas prodala je više od deset objekata koji su u državnom vlasništvu. Koji su to objekti i o čemu se radi, pročitajte u našem listu.

Donosimo i životnu priču Ulfeta Krdžića, koji je kao osmogodišnjak u konvoju izbjegao iz pakla Srebrenice, a danas niže titule.

Jezivi slučaj iz Šipova dobio je sudski epilog, a optužena je priznala da je podvodila unuku. Detalje pročitajte na stranicama Crne hronike.

Andrija Milošević uoči gostovanja u BiH s novom predstavom imao je zanimljiv razgovor s našom novinarkom.

Reprezentativac BiH iz saudijske Džede Elvis Šarić iskazao je optimistična očekivanja pred baraž i poručio je da "ukoliko BiH sad ne ode na Euro, neće nikad".

U današnjem "Avazu" čitajte i redovni i korisni prilog "Porodica i zdravlje".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.