AUTO MEDIA GROUP

Softver FME-Fleet Management Experience TIM Systema proglašen najboljim

Ovogodišnja specijalna nagrada za doprinos autobranši pripala je kompaniji Tim System iz Sarajeva za najnoviji softver za evidenciju, upravljanje i kontrolu troškova voznog parka

Izbor BH automobila godine. Avaz

Avaz.ba

28.2.2020

Svečanom ceremonijom održanom 27. 2. 2020. u Domu mladih Skenderija okončan je 21. po redu izbor BH automobila godine u organizaciji Auto Media Group. Kao i svaki put do sada, na ceremoniji su se okupili predstavnici najznačajnijih kompanija iz oblasti automobilske industrije u Bosni i Hercegovini, ali i predstavnici vlasti, akademske zajednice i nevladinih organizacija. Za titulu BH automobila godine se nadmetalo ukupno sedam vozila: Mazda 3, Mercedes-Benz CLA, Opel Corsa, Peugeot 208, Renaul Clio, Škoda Scala i Toyota Corolla. U ovoj zaista jakoj konkurenciji titula ovogodišnjeg pobjednika i nagrada BH automobil godine pripala je kompaniji Mazda i njihovom modelu 3. Izuzev ove nagrade, dodijeljene su i nagrade u još 19 kategorija.  

Ovogodišnja specijalna nagrada za doprinos autobranši pripala je kompaniji Tim System iz Sarajeva za najnoviji softver za evidenciju, upravljanje i kontrolu troškova voznog parka – Fleet Management Experience (FME). Kompanija Tim System u proteklih 16 godina, koliko se bavi proizvodnjom softverskih rješenja za upravljanje i nadzor voznih parkova, postala prepoznatljivo ime ne samo u Bosni i Hercegovini nego i mnogo šire. Kvalitet rješenja i usluga TIM Systema prepoznale su brojne kompanije iz Bosne i Hercegovine i inozemstva, tako da portfolio ove kompanije sadrži više od 200 klijenata-kompanija iz različitih branši u Bosni i Hercegovini, Luksemburgu, Njemačkoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i ostalim evropskim zemljama.


Nehrudin Gadžo. Avaz

Izbor za BH automobil godine se održava od 2000. godine, a kompanija TIM System je dva puta nagrađena, prvi put 2008. i drugi put ove 2020. godine.

Direktor TIM Systema Nehrudin Gadžo ističe kako je razvoj softvera i usluga koje pruža TIM System prioritet u radu ove kompanije.

- Naš softver FME Fleet Management Experience je zapravo skup naših iskustava u radu sa više od 200 kompanija u zemlji i inozemstvu i on sadrži sve što jednoj kompaniji koja želi ovladati svojim troškovima treba. S ovim softverom, koji je jedinstven, svi troškovi za vozni park se stavljaju pod kontrolu a uštede su iznimno velike i mi smo ponosni što su to prepoznale kolege iz ove branše i nagradili nas ali i stotine klijenata koji nam daju povjerenje. Ja sam osobno sretan što smo našu bosanskohercegovačku pamet znanje i iskustvo izvezli i izvan granica BiH jer su korisnici naših usluga i u regionu, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, ali i u Luksemburgu, Austriji, Njemačkoj... Također, i mnogobrojne državne, entitetske i kantonalne institucije i ustanove koriste naša softverska rješenja i usluge jer je danas prioritet u radu ovladati troškovima, a TIM System upravo to nudi. Nagrada za rad je dodani poticaj da idemo dalje - istakao je on. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.