NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Kamiondžija iz Čelinca donio koronavirus u BiH

Fata Orlović, nakon povratka iz Amerike: Znam samo da moja avlija do 1. aprila treba biti čista

Piše: Avaz.ba

6.3.2020

Izgled naslovnice "Dnevnog avaza" za 06.03.2020.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi sve o koronavirusu koji je stigao u BiH. Pročitajte šta kažu genetičar Rijad Konjhodžić, Branislava Pejašinović, direktorica OŠ “Branko Ćopić”, koju pohađa učenik koji je zaražen koronom, zamjenik ministrice civilnih poslova BiH Siniša Ilić...

Komentar dana pisao je Fahir Karalić: Stampedo i epidemija.

Ministar sigurnosti Fahrudin Radončić očekuje odgovoran pristup i člana Predsjedništva BiH, a jučer je poručio da je siguran da će se Dodik brinuti o cijeloj BiH.

Za naš list otvoreno je govorio kardinal Vinko Puljić. Pročitajte šta je poručio bh. građanima.

Otkrivamo šta će biti s kućom serijskog ubice Edina Gačića. Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona stavilo je tačku na slučaj koji se odnosi na višestrukog ubicu.

Fata Orlović, nakon povratka iz Amerike, s našom novinarkom razgovarala je o uklanjanju crkve iz njenog dvorišta. Između ostalog, kaže: "Znam samo da moja avlija do 1. aprila treba biti čista."

Na stranama Crne hronike bavili smo se balkanskom mafijom. Otkrivamo kako puni Evropu kokainom. Pročitajte i koji su Bosanci u moćnim narkokartelima Latinske Amerike.

U intervjuu za "Dnevni avaz" Amer Gojak, prvotimac Dinama iz Zagreba, kaže da mu je u glavi samo kako doći na Euro.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.