PORUKE

Višković: Nema zastoja u snabdijavanju životnim i drugim namirnicama

Razmotrena epidemiološka situacija

Radovan Višković. Agencije

Srna

1.4.2020

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je telefonski sagradonačelnikom Istočnog Sarajeva, te sa načelnicima opština Gradiška, Modriča, Milići, Derventa, Ribnik, Čelinac, Kalinovik, Pale, Sokolac, Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža

Tokom razgovora razmotrena je trenutna epidemiološka situacija, poštivanje mjera Republičkog štaba za vanredne situacije i gradskih i opštinskih štabova, kao i snabdjevenost životnim namirnicama u ovim lokalnim zajednicama.

Upoznao je gradonačelnika i načelnike da je Republički štab za vanredne situacije produžio važenje svojih zaključaka do 13. aprila 2020. godine, te da je korigirao pojedine zaključke, koji se, između ostalog, odnose na rad pojedinih trgovinksih objekata i kretanje lica sa navršenih 65 godina i starijih.

Radovan Višković. Agencije

Tokom razgovora je konstatirano da je stanje u ovim lokalnim zajednicama zadovoljavajuće, te da nema zastoja u snabdijavanju životnim i drugim namirnicama.

Apelirano je na građane da se dosljedno pridržavaju svih propisanih mjera zaštite od koronavirusa, kao i na građane kojima je propisana kućna izolacija, da se striktno pridržavaju ovih mjera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.