REAKCIJA

Konaković bi vjerovatno volio da umre nekoliko stotina hiljada ljudi samo da se vrati na vlast

Pa, ja sam imao više susreta s ljudima u posljednjih mjesec dana nego svi opozicioni političari zajedno, napisao je Fahrudin Radončić

Metiljević i Konaković. Arhiv

Avaz.ba

2.4.2020

Nakon bestijalnih laži portala “Slobodna Bosna”, gdje su čak rekli da Fahrudin Radončić ima panični strah od korone i da se tobože panično sakrio u kući, na svom Instagram profilu reagirao je ministar sigurnosti BiH i brutalno odgovorio: 

- Gledam naslovnicu jednog tabloid-portala kako sam se tobože uplašio korone i zatvorio u kuću. Nema što o meni nije lažnog napisano u posljednjih desetak godina u tom mediju: da imam rak, da mi je amputirano stopalo, po njima sam imao nekoliko srčanih udara, raspadam se... Opet nova podlost. Pa, ja sam imao više susreta s ljudima u posljednjih mjesec dana nego svi opozicioni političari zajedno. I nastavit ću tako. A što se panike tiče, ona je jedino prisutna kod zavidnih političara koji ne izlaze iz mišije rupe i kvazinovinara Asima Metiljevića. Taj se čak boji i toga da potpiše vlastite tekstove. Isto se odnosi i na stavove Dine Konakovića. Takvi bolesni karijeristi bi, vjerovatno, bili najsretniji da umre više stotina hiljada ljudi, kako bi dokazali da je vlast loša i da je oni trebaju ponovo preuzeti. Očigledno, korona nije jedina bolest koja trenutno hara u malim medijima i još manjim strankama - zaključio je Radončić.


Konaković: Bolesni karijerista. Arhiv

View this post on Instagram

KORONA NIJE JEDINA BOLEST KOJA HARA: Gledam naslovnicu jednog tabloid-portala kako sam se tobože uplašio korone i zatvorio u kuću. Nema što o meni nije lažnog napisano u posljednjih desetak godina u tom mediju: da imam rak, da mi je amputirano stopalo, po njima sam imao nekoliko srčanih udara, raspadam se... Opet nova podlost. Pa, ja sam imao više susreta s ljudima u posljednjih mjesec dana nego svi političari zajedno. I nastavit ću tako. A što se panike tiče, ona je jedino prisutna kod zavidnih političara koji ne izlaze iz mišije rupe i kvazinovinara Asima Metiljevića. Taj se čak boji i toga da potpiše vlastite tekstove. Isto se odnosi i na stavove Dine Konakovića. Takvi bolesni karijeristi bi, vjerovatno, bili najsretniji da umre više stotina hiljada ljudi, kako bi dokazali da je vlast loša i da je oni trebaju ponovo preuzeti. Očigledno, korona nije jedina bolest koja trenutno hara u malim medijima i još manjim strankama.

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.