NAJAVA

U današnjem broju "Dnevnog avaza" čitajte: Novalić promašio sa zakonom

Federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić za "Dnevni avaz" iskreno je govorio o trenutnoj situaciju u BiH te o poduzetim mjerama

Piše: Avaz.ba

5.4.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 05.04.2020.. Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, pročitajte: "Novalić promašio sa zakonom". Saznajte kako komentarišu bh. stručnjaci i poduzetnici nove mjere Vlade FBiH. Privrednici nezadovoljni mjerama, tvrde da Vlada FBiH na ovaj način neće pomoći ekonomiji. 

Alarmantno stanje u Hercegovačko -neretvanskom kantonu, koje je žarište epidemije u FBiH. Donosimo sve detaljne informacije o trenutnom stanju u našoj zemlji. 

Pročitajte komentar dana koji piše Almasa Hadžić. Razgovarali smo sa Emirom Festićem. Otkrio nam kada je moguća pojava vakcina te kada bi mogli osjetiti olakšanje kada je riječ o ovom virusu. 

Istražujemo zbog čega registracija vozila nije produžena.

Federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić za "Dnevni avaz" iskreno je govorio o trenutnoj situaciju u BiH te o poduzetim mjerama. 

Na stranama Globusa čitajte: Kina odala počast umrlima.  Ljubav je još jednom pokazala da je jača o svega. Mnoge parove proteklih dana ni pandemija nije bila prepreka da se vjenčaju.

Novinari Crne hronike donose priču o pedofilima koji su se u vrijeme krize aktivirali na društvenim mrežama. 

Jet set donosi intervju sa Enesom Begovićem, bh. pjevačem. Iskreno nam govori o danima u izolaciji.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.