NAJAVA

U današnjem broju "Dnevnog avaza" čitajte: Testirajte što više građana

Rat protiv korone vode ljekari i oni su vojnici, a njihovo oružje je zaštitna oprema

Piše: Avaz.ba

6.4.2020

Naslovnica današnjeg izdanja "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, pročitajte: Šta je preporučio predsjednik Ljekarske komore FBiH Harun Drljević.

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić obišao je Opću bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš", pročitajte šta je istakao te kakva je situacija u toj ustanovi.

Komentar dana napisao je Dino Pašalić.

Pročitajte razgovor s Harisom Bjeloglavićem, inficiranim Zeničaninom koji je odlučio ispričati kako se osjeća, provodi dane u bolnici, ali i kolika su, zapravo, podrška on i otac jedan drugome. 

Donosimo vam i razgovor s Emirom Balićem, mostarskim šampionom skokova sa Starog mosta.

Franjo Topić, počasni predsjednik HKD „Napredak“, u razgovoru za “Dnevni avaz” kazao je kako vrijeme provodi u izolaciji.

Pročitajte koji je to "korona zakon" koji premijer FBiH Fadil Novalić danas potpisuje i šalje u Parlament.

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

Na stranicama Globusa donosimo informacije o tome kako se svijet nosi s borbom protiv koronavirusa, koliki je ukupan broj oboljelih i preminulih.

U rubrici Crna hronika pročitajte kako je zbog pandemije koronavirus, Naida Karić, optužena za paljenje Golfa Mine Mateljan, ostala bez svog branioca, sarajevskog advokata Izeta Baždarevića.

Na stranama Jet Seta donosimo zanimljiv razgovor s glumicom Jasnom Orenlom Bery, koja nam je otkrila kako provodi dane u izolaciji i šta će prvo uraditi kada prođu zabrane kretanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.