SARAJEVO

Zaštitna oprema i sredstva za dezinfekciju za Dom Bjelave

Započeli smo akciju "Maska za sve", a cilj je zaštitnu opremu osigurati za sve stanovnike naše lokalne zajednice, rekao je Ajnadžić

Ajnadžić i Smailbegović: Uspješna saradnja. Općina Centar

Avaz.ba

6.4.2020

Uposlenicima i štićenicima Doma za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama načelnik općine Centar Nedžad Ajnadžić, zajedno sa saradnicima, uručio je zaštitnu opremu, višekratne maske i rukavice i sredstva za dezinfekciju radi sprečavanja širenja koronavirusa.

Za današnje posjete Domu za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama Ajnadžić je naglasio da Općina Centar redovno prati stanje na terenu i poduzima mjere radi sprečavanja širenja koronavirusa.


Započeta akcija "Maska za sve". Općina Centar

- Započeli smo akciju "Maska za sve", a cilj je zaštitnu opremu osigurati za sve stanovnike naše lokalne zajednice s obzirom na to da je Federalni štab civilne zaštite donio naredbu o obaveznom nošenju maski. Za sve vaše potrebe stojimo vam na raspolaganju - poručio je Ajnadžić.

Direktor Doma Tarik Smailbegović zahvalio je Ajnadžiću i Općini Centar za dobru saradnju, posebno za podršku dok se borimo sa pandemijom uzrokovanom koronavirusom, saopćeno je iz Općine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.