SARAJEVO Donacija Općine Centar

Zaštitna oprema i sredstva za dezinfekciju za Dom Bjelave

Započeli smo akciju "Maska za sve", a cilj je zaštitnu opremu osigurati za sve stanovnike naše lokalne zajednice, rekao je Ajnadžić

Avaz.ba

Ajnadžić i Smailbegović: Uspješna saradnja

Foto: Općina Centar


Uposlenicima i štićenicima Doma za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama načelnik općine Centar Nedžad Ajnadžić, zajedno sa saradnicima, uručio je zaštitnu opremu, višekratne maske i rukavice i sredstva za dezinfekciju radi sprečavanja širenja koronavirusa.

Za današnje posjete Domu za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama Ajnadžić je naglasio da Općina Centar redovno prati stanje na terenu i poduzima mjere radi sprečavanja širenja koronavirusa.

  • Započeta akcija "Maska za sve"

    Započeta akcija "Maska za sve"

    Foto: Općina Centar


- Započeli smo akciju "Maska za sve", a cilj je zaštitnu opremu osigurati za sve stanovnike naše lokalne zajednice s obzirom na to da je Federalni štab civilne zaštite donio naredbu o obaveznom nošenju maski. Za sve vaše potrebe stojimo vam na raspolaganju - poručio je Ajnadžić.

Direktor Doma Tarik Smailbegović zahvalio je Ajnadžiću i Općini Centar za dobru saradnju, posebno za podršku dok se borimo sa pandemijom uzrokovanom koronavirusom, saopćeno je iz Općine.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na