SAOPĆENJE

Radmanović obavio konsultacije o načinu rada Predstavničkog doma PSBiH

Predsjedavajući Radmanović u vezi s ovim pitanjem obavit će narednih dana i konsultacije s članovima Kolegija Predstavničkog doma PSBiH

Radmanović: Obavio telefonski razgovor. Agencije

Avaz.ba

6.4.2020

Nebojša Radmanović, predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH), obavio je danas telefonske razgovore sa šefovima klubova, samostalnim poslanicima i predsjednicima političkih partija koji su poslanici u Predstavničkom domu PSBiH.

U ovim razgovorima obavljene su konsultacije o mogućnostima rada Predstavničkog doma PSBiH u uvjetima vanrednog stanja, odnosno stanja prirodne ili druge nesreće izazvane pandemijom koronavirusa. 

Radmanović obavio telefonski razgovor. Agencije

Konstatirano je da postoji opća saglasnost o tome da je potrebno pronaći rješenje kako bi Predstavnički dom PSBiH radio i donosio odluke imajući u vidu trenutnu situaciju, kao i mjere, ograničenja i naredbe kriznih štabova u BiH.

Predsjedavajući Radmanović u vezi s ovim pitanjem obavit će narednih dana i konsultacije s članovima Kolegija Predstavničkog doma PSBiH, saopćeno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.