LIJEPA PRIČA

Tomislav, Milan, Ermin i Miloš oporavljaju se od koronavirusa

Vujić ističe da im sa svih strana stižu riječi podrške, te da ih često kontaktira prvi čovjek grada, gradonačelnik Zoran Adžić

Trojica od četvorice Gradiščana. Avaz

B. G. / Avaz.ba

7.4.2020

Tomislav Kovačević, zaposlenik Šumskog gazdinstva Gradiška, njegov radni kolega Ermin Ćehajić, Milan Vujić , član kolektiva Zavičajnog muzeja iz Bosanske Gradiške i Miloš Vujinić, direktor Turističke organizacije Gradiška, uspješno se oporavljaju od koronavirusa. 

Sva četvorica Gradiščana smješteni su u studentskom domu 'Nikola Tesla' u Banja Luci. 

- Dobro smo, ovdje nam je dobro, mislim na smještaj, hranu, medicinsku njegu. Nadamo se brzom i konačnom ozdravljenju - rekao je Milan Vujić, inače i administrator jednog lokalnog portala.



Gradiščani u izolatoriju. Avaz

Vujić ističe da im sa svih strana stižu riječi podrške, te da ih često kontaktira prvi čovjek grada, gradonačelnik Zoran Adžić.

Milan Vujić, osim što je zaposlen u Zavičajnom muzeju administrator je i jednog informativnog portala. U vrijeme dok je prvih dana nakon spoznaje da je pozitivan , ležao u Opštoj bolnici u Bosanskoj Gradišci, na portalu koji uređuje objavio je dirljivu pjesmu koju je o borbi protiv morone napisala medicinska sestra Dara Grujičić.

- U borbi protiv ovog opasnog virusa u značajnoj mjeri doprinosi i zdrav i jak duh, zajedništvo i želja da se što prije vratimo svakodnevnim aktivnostima. A vratit ćemo se brzo - rekao je Vujić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.