LIJEPA PRIČA U borbi protiv ovog opasnog virusa u značajnoj mjeri doprinosi i zdrav i jak duh

Tomislav, Milan, Ermin i Miloš oporavljaju se od koronavirusa

Vujić ističe da im sa svih strana stižu riječi podrške, te da ih često kontaktira prvi čovjek grada, gradonačelnik Zoran Adžić

B. G. / Avaz.ba

Trojica od četvorice Gradiščana

Foto: Avaz


Tomislav Kovačević, zaposlenik Šumskog gazdinstva Gradiška, njegov radni kolega Ermin Ćehajić, Milan Vujić , član kolektiva Zavičajnog muzeja iz Bosanske Gradiške i Miloš Vujinić, direktor Turističke organizacije Gradiška, uspješno se oporavljaju od koronavirusa. 

Sva četvorica Gradiščana smješteni su u studentskom domu 'Nikola Tesla' u Banja Luci. 

- Dobro smo, ovdje nam je dobro, mislim na smještaj, hranu, medicinsku njegu. Nadamo se brzom i konačnom ozdravljenju - rekao je Milan Vujić, inače i administrator jednog lokalnog portala.

  • Gradiščani u izolatoriju

    Gradiščani u izolatoriju

    Foto: Avaz


Vujić ističe da im sa svih strana stižu riječi podrške, te da ih često kontaktira prvi čovjek grada, gradonačelnik Zoran Adžić.

Milan Vujić, osim što je zaposlen u Zavičajnom muzeju administrator je i jednog informativnog portala. U vrijeme dok je prvih dana nakon spoznaje da je pozitivan , ležao u Opštoj bolnici u Bosanskoj Gradišci, na portalu koji uređuje objavio je dirljivu pjesmu koju je o borbi protiv morone napisala medicinska sestra Dara Grujičić.

- U borbi protiv ovog opasnog virusa u značajnoj mjeri doprinosi i zdrav i jak duh, zajedništvo i želja da se što prije vratimo svakodnevnim aktivnostima. A vratit ćemo se brzo - rekao je Vujić.

NA VRH

Podijeli članak na