LIJEPA VIJEST

Goraždanka Elma Hubjer pobijedila koronavirus

Moraš se pomiriti s rezultatom, a onda biti disciplinovan i boriti se da ojačaš imunitet i savladaš virus, kaže radnica "Ginexa"

Elma i Damir Hubjer: Cijela porodica negativna na testu. Facebook

Piše: Al. B. / Avaz.ba

9.4.2020

Uposlenica kompanije „Ginex“, Goraždanka Elma Hubjer, pobijedila je Covid-19. Nakon što su dva uzastopna testiranja u KUCS-u pokazala negativan rezultat na koronavirus, ovu lijepu vijest sa svojim sugrađanima podijelio je njen suprug, dugogodišnji sportista Damir Hubjer Zrno.

- Slavimo pobjedu. Hvala Bogu, mami i sestri. Hvala raji na podršci, ali i dalje ostanite u kući. Voli vas Zrno - poručio je Hubjer putem društvenih mreža.

Elma kaže da je u početku bilo najteže, jer mnogo je različitih informacija kružilo o pandemiji, ali veoma brzo cijela porodica je odlučila da se bori i pobijedi.

Goraždani su s posebnim emocijama pratili situaciju. Arhiv

- Moraš se pomiriti s rezultatom, a onda biti disciplinovan i boriti se da ojačaš imunitet i savladaš virus - kaže Elma Hubjer.

Goraždani su s posebnim emocijama pratili situaciju u porodici Hubjer, jer ovi mladi ljudi su među omiljenim osobama u gradu, posebno zbog Damirove rukometne karijere, ali i činjenice da je odmah po saznanju da je njegova supruga pozitivna na testiranju o tome putem Facebooka obavijestio sve svoje prijatelje.

- Iza nas su neprospavane noći jer najteže je to iščekivanje. Što više pekmeza, voća i domaće hrane i sve će biti u redu. Hvala i medijima koji su se brinuli za nas - kaže popularni Zrno.

Testiranja u proteklim danima pokazala su da je cijela porodica negativna na Covid-19. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.