BLAGDANI Predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH čestitao Uskrs

Čović: Ojačani vjerom u uskrsnuće, možemo pobijediti i ove kušnje

Osobito u ovom zahtjevnom vremenu, Uskrs nas poziva da se vjernički zauzmemo za sve one kojima je pomoć potrebna, poručio je Čović

Avaz.ba / Fena

Čović: Neka nam Kristovo uskrsnuće bude najsnažniji izvor optimizma

Foto: Arhiv


Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović čestitao je Uskrs uzoritom kardinalu Vinku Puljiću i vjernicima katolicima.

- U ovim izazovnim danima, obilježenim pandemijom koronavirusa, neka nam Kristovo uskrsnuće bude najsnažniji izvor optimizma, snage i nade. Ojačani vjerom u uskrsnuće, punog srca, uz molitvu, skrbeći jedni o drugima, uvjeren sam da možemo pobijediti i ove kušnje i nedaće koje su stavljene pred nas.

  • Čović uputio čestitku kardinalu Puljiću i svim vjernicima

    Čović uputio čestitku kardinalu Puljiću i svim vjernicima

    Foto: Arhiv


Kristovo uskrnuće je blagdan života i nade, blistavo i nepomućeno svjetlo povijesti u kojoj samo naizgled dominiraju ljudski mrak, neznanje i tama. Uskrsli Krist pobjeđuje svako beznađe i svaki put nas iznova poziva da slijedimo istinu, put  i život, umjesto laži i beznađa koje vodi u smrt, te nas potiče da preispitamo i obnovimo naš odnos prema Bogu i bližnjima.

Osobito u ovom zahtjevnom vremenu, Uskrs nas poziva da se vjernički zauzmemo za sve one kojima je pomoć potrebita, oboljele, slabe, nemoćne, ali i sve one čija su srca danas ispunjena zebnjom i tjeskobom.

U tom duhu, Vama, Uzoriti, svim svećenicima, časnim sestrama i vjernicima u Bosni i Hercegovini, želim sretan Uskrs, uz obilje uskrsne milosti i Božijeg blagoslova - navodi se u čestitki Čovića.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na