SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Kompanija Fine Food donirala sedmičnu količinu hljebova za korisnike Udruženja Pomozi.ba

Sponzorisani tekst

10.4.2020

Kompanija Fine Food donirala sedmičnu količinu hljebova za korisnike Udruženja Pomozi.ba. Fine food

Kompanija Fine Food d.o.o uključila se u humanitarne aktivnosti Udruženja Pomozi.ba tokom pandemije koronavirusa.

Fine Food je donirao svoje pakovane hljebove za korisnike Udruženja na području Kantona Sarajevo koji svaki dan dobijaju gotov obrok na vrata, spremljen u kuhinji Pomozi.ba organizacije.

Radi se o starim, iznemoglim, oboljelim i socijalno ugroženim osobama koje ne mogu izlaziti iz svojih domova, a nemaju nikoga ko bi im u ovim trenucima mogao pomoći.

Prvi dio donacije, 200 hljebova, podijeljeno je danas, a Fine Food će i narednih sedam dana obezbijediti hljebove za korisnike Udruženja Pomozi.ba.

 „Od početka situacije sa COVID-19 nastojimo biti uključeni u potrebe zajednice u najvećoj mogućoj mjeri i pridružiti se projektima kredibilnih partnera, što Pomozi.ba svakako jeste. Svjesni smo da je ovo vrijeme kada trebamo brinuti jedni o drugima na sve načine, od poštivanja propisanih preventivnih mjera do donacija tamo gdje su one najpotrebnije“, saopšteno je ovom prilikom iz kompanije Fine Food.

Iz Udruženja Pomozi.ba zahvaljuju se firmi Fine Food na podršci i svim drugim društveno odgovornim kompanijama koje ovih dana posebno vode računa o tome kako da pomognu najugroženijima.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.