NEVJEROVATNO

"Korona party" u Sarajevu okupio brojne poznate ličnosti

Na zabavi i član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u KS

Piše: S. MUJIĆ

4.5.2020

Kao i većina država u regionu, i Bosna i Hercegovina je dobila svoj "korona party". Međutim, za razliku od drugih zemalja u kojem su zabave pravile skupine neodgovornih građana, u našoj zemlji, tačnije u jednom ugostiteljskom objektu Sarajevu, okupili su se zvaničnici i javne ličnosti, a zasad nije poznato kojim povodom. 

Sudionici "korona zabave", među ostalim su i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić koji je i član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u KS.

Korona zabava u Sarajevu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Fotografije s "korona partyja" na društvenim mrežama su objavili brojni pjevači koji su prisutni na ovoj zabavi. Među njima su i legende bh. estrade Halid Bešlić, Hari Varešanović i Šerif Konjević, te pjevčica Slađana Mandić. 

Rad ugostiteljskih objekata u Kantonu Sarajevo je i dalje zabranjen, pa se nameće pitanje i zašto još policija nije reagirala na ovo druženje. Inače u objektu su navučene roletne, a ulaz je zabranjen. No, društvene mreže su otkrile da zabavi prisustvuje veći broj javnih ličnosti. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.