DOSADIO KARANTIN

Nakon Sarajeva i Bosanskog Petrovca: Korona - dernek i u Bijeljini

Šta je bio povod i u čiju čast se pilo ne znamo, ali znamo da su se tu našli moćnici iz gradskih struktura vlasti i njima bliski ljudi, piše BN

Detalj sa fešte. BN TV

Avaz.ba

5.5.2020

I vlastodršci u Bijeljini prethodnih dana nisu marili za propisane mjere. Dernečili su ne poštujući mjere okupljanja i mjere zaštite nošenje rukavica i maski. Sve ovo događalo se na lokaciji pored nove zgrade zatvora kod fabrike Elvako u Bijeljini, piše portal televizije BN. 

Ni lokalnim moćnicima nije smetalo što je na snazi zabrana okupljanja zbog pandemije virusa korona.


Detalj sa fešte u Bijeljini. BN TV

Na fešti je bilo veselo, pilo se i jelo, a i raspoloženje je bilo na nivou.

Šta je bio povod i u čiju čast se pilo ne znamo, ali znamo da su se tu našli moćnici iz gradskih struktura vlasti i njima bliski ljudi, piše BN.


Jelo se i pilo bez zaštitne opreme. BN TV

Među njima bili su predsjednik gradske Skupštine Slaviša Marković (PDP), direktor zatvora Milenko Gajić (SNSD), Milenko Vičanović (PDP), Slaviša Cacanović, donedavni direktor AD "Grad"...


Uprkos mjerama zabrane. BN TV

Fotografija je nastala u pogonu proizvodnje stolarije u Bijeljini koja je skoro pokrenuta. Druženje uz hranu i piće,bez poštovanja mjera okupljanja i distance, bez maski i rukavica je održan u popodnevnim časovima za vrijeme stroge zabrane okupljanja i u jeku pandemije korona virusa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.