NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Zbog zaštitnih pale političke maske

Pročitajte i intervju sa prvim bh. reketom Damirom Džumhurom, koji je, između ostalog, govorio i o utjecaju pandemije koronavirusa na tenis, ali i o očekivanjima za ovu godinu

Piše: Avaz.ba

10.5.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 10.5.2020.. Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" ekskluzivno donosimo šokantne detalje koje otkriva izvještaj o postupku svih nabavki Federalne uprave civilne zaštite, a posebno medicinske opreme.

Komentar dana, pod naslovom "Fašizam nije pobijeđen", pisala je Almasa Hadžić.

Pročitajte i reakcije nakon imenovanja direktora Doma za djecu bez roditeljskog staranja Sadika Ahmetovića, nekadašnjeg visokog funkcionera Stranke demokratske akcije, koji je prije desetak godina bio upleten u aferu seksualne zloupotrebe maloljetnice u Srebrenici.

Za "Dnevni avaz" govorio je Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica - Potočari povodom objavljivanja izvještaja o negiranju genocida u Srebrenici. 

Pročitajte i intervju sa prvim bh. reketom Damirom Džumhurom, koji je, između ostalog, govorio i o utjecaju pandemije koronavirusa na tenis, ali i o očekivanjima za ovu godinu.

Za naš list govorio je i Zufer Tanjo iz sela Bogušići kod Goražda, koji je bio imam džamije koju je sam pravio.

Na stranama Globusa pročitajte koliko je zaraženih od koronavirusa u svijetu.

Donosimo vam sve i o pijančenju koje je kulminiralo ubistvom u selu Brestovo, kada je mladić čakijom ubo u stomak Dragana Pejanića. Na stranama Crne hronike pročitajte i o nastradalom Hajrulahu Šišiću, koji je pronađen mrtav nakon pljački u sarajevskom naselju Bojnik.

Pročitajte i šta Feđa Isović, scenarista mega popularne serije „Lud, zbunjen, normalan“, kaže o nastavku snimanja bez legendarnog Mustafe Nadarevića.

Na stranama Sporta donosimo vam niz zanimljivih vijesti iz svijeta atletike, košarke, fudbala, tenisa...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.