ŠOKANTNO

Nove mafijaške poruke Amiru Zukiću: Odvrnuli točkove na porodičnom automobilu i ugrozili živote supruge i djece?!

Iz porodice Zukić potvrdili su nam da je sve prijavljeno policiji, te su dali iskaz u PU Vogošća

Zukić: Ko mu šalje poruke. Arhiv

Piše: F. Karalić / Avaz.ba

20.5.2020

Amiru Zukiću, bivšem generalnom sekretaru SDA, prema svemu sudeći, nastavljaju se slati krvave mafijaške poruke. Njegova supruga jučer je na svom Facebook profilu objavila šokantan status, koji prenosimo u cijelosti.  

- Danas smo Božijom voljom moj sin i ja ostali bez posljedica. Molim Boga da oprosti, u ovoj posebnoj odabranoj noći onima koji su nam na točku automobila odvili šarafe i ugrozili život moje djece i mene! Bog je zaista svemoguć i hvala dragom Bogu!




Šokantan status supruge Amira Zukića. Facebook

U ovoj Noći je ukazana milost svjetovima, svjetlo koje je nadjačalo tamu i otvorilo nove vidike i mogućnosti čovječanstvu. “Zbilja, Mi smo ga počeli objavljivati u Noći Kadr! A šta ti misliš, šta je Noć Kadr? Noć Kadr je bolja od hiljadu mjeseci! Meleki i Džibril, s dozvolom Gospodara svoga, u njoj silaze zbog odluke svake, u njoj je spas sve dok zora ne svane!“ (El-Kadr: 1-5 ) – navela je supruga Amira Zukića.


Prije dvije godine na porodičnom imanju pronađen mrtav konj. Arhiv

Kako su nam potvrdili iz porodice Amira Zukića, sve su prijavili policiji, te su dali iskaz u PU Vogošća.

Podsjećamo, prije skoro dvije godine na porodičnom imanju Zukića u Visokom pronađen je mrtav konj. Vještaci su tada objavili nevjerovatan izvještaj prema kojem se konj sam ubio. Također, prije ovog slučaja, psu porodice Zukić odsječena je noga, te je pronađen ubijen. Porodica Zukić i njihov advokat Ahmed Žilić godinama upozoravaju da ih nepoznate osobe prate, te da su u pitanju mafijaške poruke i zastrašivanje.

Inače, Amir Zukić je jedan od optuženih u predmetu „Bosna“ i tereti se za trgovinu utjecajem i nezakonita zapošljavanja u javnom sektoru.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.