NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Prioritet nam je afera „Respiratori“

Čitajte i šta je za „Avaz“ kazao umjetnik Safet Zec nakon posjete Srebrenici

Avaz.ba
  • Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 21.5.2020.

    Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 21.5.2020.

    Foto: Avaz


"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi detalje skandala s remontom hrvatskih lokomotiva, Uprava „HŽ Carga“ pisala je „Željeznicama FBiH zbog lošeg remonta. 

Pročitajte i šta je za „Avaz“ kazala glavna državna tužiteljica Gordana Tadić, koja je između ostalog poručila da je prioritet Tužilaštva BiH istraga o respiratorima.  

Donosimo i detalje sastanka koji je jučer održan u rezidenciji američkog ambasadora u BiH Erika Nelsona (Eric), a kojem su prisustvovali šef Delegacije EU u našoj zemlji Johan Satler (Johann Sattler), te lideri SDA i HDZ-a BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović.

Pročitajte komentar dana koji piše Meliha Smajkić.

Čitajte i šta je za „Avaz“ kazao umjetnik Safet Zec nakon posjete Srebrenici.

Naša današnja ličnost dana je Ivan Đikić, svjetski a naš.

Donosimo i šokantnu priču u donosimo detalje šokantnog događaja u kojem je na točkovima porodičnog automobila bivšeg generalnog sekretara SDA Amira Zukića neko odvio šarafe.

Naši reporteri izvještavaju i iz Tuzle, gdje svako jutro osvane novih 100 migranata.

Pročitajte i zašto su lijekovi za epilepsiju dvostruko skuplji.

Na stranama Globusa pročitajte i zašto je Francuska zatvorila 70 škola.

Novinari Crne hronike saznaju da je Sakibu Sivri iz Viteza određen jednomjesečni pritvor jer je pokušao ubiti komšiju policajca zbog međe. Pročitajte i detalje drame kod Prijedora, gdje je muškarac pucao na kuću i policiju pa se zatvorio u vikendicu.

Na stranama Jet seta donosimo priču o tome kako je oskarovac Danis tanović s motora prešao na letljelice.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta. A pročitajte priču Matea Rodina koji je potpisao za Nekse iz Našića. Novinari sporta otkrivaju i zašto se Miralem Pjanić nalazi na naslovnicama evropskih medija.

NA VRH

Podijeli članak na