PRENOSIMO Objavila BN televizija

Radišić kuma Dodika izvrijeđao na snimku

Audio-snimak nastao je 2015. godine, kada su se Radišić i Goran Suvara sakrivali u Srbiji od sudskih organa

Avaz.ba / BN TV
05.06.2020 18:55

U novom audio snimku koji je dospio u redakciju BN TV-a vlasnik "Grand tradea" Mile Radišić otkriva da neće nikog štedjeti ukoliko on bude procesuiran, pa ni kuma Milorada Dodika, objavila je BN televizija. 

On dalje otkriva kakvi zakoni vladaju izvan političke scene, ko do koga i koliko drži, a i kakav odnos Dodik ima u policijskim i pravosudnim organima.

Evo šta na snimku otkriva Radišić kada mu je prijetila opasnost da će biti procesuiran zbog nezakonitosti koje su pratile izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa Grand trade u Picinom parku:

Radišić: - Gotovo je...! Ja sam sada najdragocjeniji. Poslije ove, ako ova presuda bude za naredne izbore. To je najsvježiji primjer lopovluka šta je vlast radila. Samo ovo što ja znam, rasporediću snage i stručno i kreativno...

Suvara: - Ali pazi, ja recimo nikad nisam znao da je taj go**ar Ilić dobar sa Milom, al' nikad. Ja sam mislio da on njega ne voli.

Radišić: - Koji? Darko Ilić?

Suvara: - Ja sam mislio da Dodik ne voli Darka Ilića.

Radišić: - Je**te, ti si čudan čovjek. Dodik voli sve, samo ako ima interes. Nema interes - on kaže krmak, on kaže hoštapler,..petljanac... ovaj, hoštapler za Tegeltiju. I šta ti? On mene odbija. Ja dođem njemu kažem fino za Simovića.

  • Audio snimak dospio u redakciju BN TV
    Audio snimak dospio u redakciju BN TV Foto: BN TV

Hoće čovjek da, da ... nema, kaže, nikakvih problema, ali, kaže on je nepovjerljiv, on je neodgovoran... Onda dođe ispriča ružno o njemu i sad dovede te..pa ti kaže kako ti hoćeš, ja mogu intervenisati, ali bojim se neće proći. I onda, on neće... Ja to nisam vidio.

Ja sam sretan kad mogu čovjeku pomoći, kad nekog j**u ja sam neviđena budala. Ja ako nekom mogu pomoći, ja sam sretan što mogu da pomognem. A on nije. On je đ**re neviđeno. On se non stop bori da ne pomogne čovjeku.

Audio-snimak nastao je 2015. godine, kada su se Radišić i Goran Suvara sakrivali u Srbiji od sudskih organa zbog potjernice koja je za njima bila raspisana. Radišić je tada bio osuđen na tri, a Suvara šest godina zatvora za različita krivična djela. Nakon zakonske kazne koju su izdržali,  Radišić i Suvara danas su na slobodi, piše BN TV. 

Komentari

NA VRH