NAJAVA

U današnjem broju "Dnevnog avaza" čitajte: Produžen moratorij za kredite

U toku izbor firme koja će graditi Prvu transverzalu

Piše: Avaz.ba

6.6.2020

Naslovna strana printanog izdanja "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, pročitajte kako je ministrica Bisera Turković pomoć Crnoj Gori prikazala kao donaciju BiH.

Saznajemo Agencija za bankarstvo FBIH donijela novu odluku: Produžen moratorij za kredite, za Avaz" potvrdio direktor ove institucije Jasmin Mahmuzić.

Komentar dana napisao je urdnik Seđad Muhić.

Uprava ”Aluminija” dan prije isključenja električne energije u ovoj firmi, nakon čega je došlo do obustave proizvodnje i otpuštanja radnika, isplatila je bivšim direktorima ove kompanije 536.000 maraka po osnovu sudskih presuda, otkriva “Avaz”.

Donosimo razgovor sa Šuhretom Fazlićem, gradonačelnikom Bihaća: Radončić je radio ozbiljno i imao svuda otvorena vrata.

Ličnost dana je Emina Mustafić.

Na stranama „Globusa“ pročitajte detalje aktuelnog stanja u Sjedinjenim Američkim Državama, masovni protesti nastavljeni. Mladić porijeklom iz BiH ranio policajca.

Na stranama Mozaika donosimo detalje smrti Indire Hozanović iz Velike Kladuše, majke četvero djece.

Saznajemo: U toku izbor firme koja će graditi Prvu transverzalu.

Na stranama Crne hronike čitajte: Radetu Drljači 15 godina za ubistvo beskućnika.

U julu bi trebalo početi snimanje filma i serije o legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću. Film pod nazivom „Toma“ udruženim snagama realizirat će Dragan Bjelogrlić, Željko Joksimović i Bane Obradović, sve detalje čitajte na stranama Jet Seta.

Na našim sportskim stranama pročitajte kako su fudbaleri, struka, rukovodstvo i navijači novog-starog prvaka s Koševa sinoć su u našem glavnom gradu proslavilu sedmu titulu prvaka.

U današnjem broju čitajte i naš politički prilog "Sedmica". Pročitejte intervju sa Nerminom Tulićem, sarajevskim glumacem u penziji, koji poručuje: Ovom narodu je dosta, ne može više pod kožu.


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.