NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ko krije spiskove boračkih kredita

U revijalnom prilogu "Sedmica" donosimo intervju sa Nebojšom Vukanovićem, poslanikom SDS-a u Narodnoj skupštini RS

Piše: Avaz.ba

13.6.2020

Današnja naslovna strana "Dnenvog avaza". Avaz

„Dnevni avaz“ najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju istražuje zašto se taji ko je dobio boračke kredite. Pročitajte zašto nam Fondacija za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja boračke populacije nije mogla dostaviti spisak korisnika koji su prošle i pretprošle godine dobili sredstva. 

Donosimo izvještaj Stejt departmenta o vjerskim slobodama u našoj zemlji za prošlu godinu.

Komentar dana pisao je Admir Jamaković: "Korona alarm".

Otkrivamo je li pao dogovor za Mostar.

Pročitajte zašto je Fuad Čičkušić "Avazova" ličnost dana.

Nakon novonastale situacije u Tuzlanskom kantonu, razgovarali smo sa ljekarom u UKC, prof. dr. Nerminom Salkićem. Pročitajte koje je poruke poslao građanima.

Da život piše romane, živi je primjer Ferid Sinan. Donedavno beskućnik, a sada živi u kući koja je u vlasništvu nekadašnjeg načelnika Kaknja Ljubana Bojića.

Na stranama Crne hronike donosimo detalje optužnice protiv ubice Timura Kadića, kao i presudu Marku Bajiću koji je komšiju tukao do smrti zbog cigareta.

U revijalnom prilogu "Sedmica" donosimo intervju sa Nebojšom Vukanovićem, poslanikom SDS-a u Narodnoj skupštini RS, i Vesnom Travljanin, direktoricom Saveza općina i gradova FBiH koja je dobitnica Večernjakovog pečata.

Na stranama Jet seta donodimo ispovijest Novice Zdravkovića koji je za "Avaz" govorio o filmu u čast njegovog legendarnod brata.

Za "Avaz" su govorile legende fudbala Predrag Pašić, Avdo Kalajdžić, Mišo Smajlović i Dževad Šećerbegović. Tema je proširenje Premijer lige BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.