OSIPA SE ČLANSTVO

Dugogodišnja članica napustila Našu stranku: Razlog koalicija s Narodom i pravdom?

Ovim putem želim da znate da ću nastaviti sa svojim aktivnim djelovanjem u lokalnom društvu

Turković: Napuštam ljude koji ne implementiraju ideju Naše stranke. Arhiv

E. T. / Avaz.ba

20.6.2020

Vijećnica Naše stranke, članica Glavnog odbora, Arijana Turković napustila je ovu stranku te se tim povodom oglasila na Facebooku. Turković je u stranci bila od njenog osnivanja. Kako je objasnila u svom statusu "ne napušta ideologiju u koju i dalje vjeruje" ali napušta ljude koji ne implementiraju ideju zbog koje je Naša stranka i osnovana. 

Jedan od razloga mogao bi biti i uporno insitiranje članova rukovodstva Naše stranke na koaliranju sa Narodom i pravdom.


Turković: Napuštam isključivo ljude koji ne poštuju ideju Naše stranke. Arhiv

Dragi prijatelji,

Večeras sam donijela možda jednu od najtežih odluka koje se tiču moga djelovanja u lokalnom društvu.

Nakon dvanaest godina aktivnog djelovanja u Našoj stranci, niza inicijativa koje sam napisala, projekata na kojima sam radila, glasova koje ste mi vi pružili kao podršku onome što radim, sastanaka, napisanih amandmana, kampanja u Našoj stranci, djelovanja u odboru Foruma mladih, Kantonalnom odboru, lokalnom odboru i u posljednjih godinu dana Glavnom odboru, odlučila sam da istu napustim.

Želim da znate da ovim ne napuštam ideologiju u koju i dalje vjerujem, koju promovišem i za koju znate da živim, već napuštam isključivo ljude koji ne implementiraju ideju zbog koje je Naša stranka osnovana.

Ovim putem želim da znate da ću nastaviti sa svojim aktivnim djelovanjem u lokalnom društvu, i da ću uvijek doprinositi svim idejama koje imaju za cilj bolju Bosnu i Hercegovinu.

I znajte da ste vi ti koji mi uvijek daju najveću motivaciju da napravim nevjerovatne stvari!

Hvala vam!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.