GENERALNI KONZULAT HRVATSKE

Sva biračka mjesta nalazit će se u OŠ "Petra Bakule" u Mostaru

Zbog trenutne epidemiološke situacije iz Konzulata obavještavaju sve birače da će se na biralištima primijenjivati mjere koje je raspisao Federalni zavod za javno zdravstvo

Sa ranijih izbora. Arhiv

Piše: M. Sm. / Avaz.ba

3.7.2020

Iz Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Mostaru obavjestili su sve birače kako će se izbori za Hrvatski sabor održati u subotu i nedjelju, 4. odnosno 5. jula. 

Sva biračka mjesta nalazit će se u Desetoj osnovnoj školi, odnosno, OŠ „Petra Bakule“ u Mostaru u ulici Kralja Tomislava 9. Birališta će biti otvorena od 7 sati ujutro do 19 sati navečer.

- Svi koji nemaju adresu prebivališta u Republici Hrvatskoj i koji nemaju novu e-osobnu iskaznicu Republike Hrvatske, a nisu se aktivno registrirali do 24. juna moći će se aktivno registrirati na oba dana izbora. Zahtjev za aktivnu registraciju moći će podnijeti u Gimnaziji Fra Grge Martića koja se nalazi na adresi Kralja Tomislava 9A, naslonjena odmah uz OŠ „Petra Bakule“, gdje će biti smještena biračka mjesta.


Glasači moraju poštivati propisane mjere. Arhiv

Zbog trenutne epidemiološke situacije iz Konzulata obavještavaju sve birače da će se na biralištima primijenjivati mjere koje je raspisao Federalni zavod za javno zdravstvo.

Između ostalog, uz osiguranje socijalne distance od dva metra, birači su obavezni nositi zaštitne maske i ponijeti vlastitu hemijsku olovku.

Zbog propisanih epidemioloških mjera, ulaz u školu bit će kontrolirati redarske službe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.