GRADONAČELNIK LJUBUŠKOG

Nevenko Barbarić: Bit ću vaš čovjek u Zagrebu, na mjestu gdje se donose odluke

Osobno jamčim da ću biti spona svima onima koji će u našoj županiji i cijeloj Bosni i Hercegovini raditi na svim razvojnim projektima, poručio Barbarić

Barbarić: Odlazi u Hrvatski sabor. Avaz

Piše: M. Sm. / Avaz.ba

6.7.2020

Da je 11.izborna jedinica, u kojoj glasajau hrvatski državljani sprebivalištem van Republike Hrvatske, ostala utvrda Hrvatske demokratske zajednice pokazali su i ovi parlamentarni izbori. 

Tako je HDZ u toj jedinici osvojio 63 posto glasova i tri saborska mandata. Od HDZ-ovih kandidata najveći broj preferencijalnih glasova, dobio je Nevenko Barbarić, aktuelni gradonačelnik Ljubuškog , potom Radoje Vidović, bivši načelnik Kreševa i član Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika BiH te nositeljica liste, Zdravka Bušić, nekadašnja predstojnica ureda Franje Tuđmana.

Barbarić je, uz čestitke predsjedniku HDZ-a, Andreju Plenković izrazio i zahvalnost glasačima. Obećao im je, kako je to napisao na svom Facebook profilu, da ih neće iznevjeriti te da će predano raditi na jačanju privredne saradnje „Republike Hrvatske i prostora BiH u kojima žive Hrvati i privlačenju investicija iz Hrvatske u naše krajeve“.

- Osobno jamčim da ću biti spona svima onima koji će u našoj županiji i cijeloj Bosni i Hercegovini raditi na svim razvojnim projektima, ali i prilikom rješavanja problema. Bit ću vaš čovjek u Zagrebu, na mjestu gdje se donose odluke-poručio je Barbarić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.