REAGIRAO POSLANIK NSRS

Vukanović: Umjesto da nam se veseli premijer odmara i oporavi, Višković dolazi zaražen u Trebinje

Da bi mogao doći, Višković je dobio papir da ima jedan test negativan na koronavirus kako bi imao alibi da prisustvuje javnoj odbrani doktorske disertacije, smatra Vukanović

Nebojša Vukanović. arhiv

Avaz.ba

24.7.2020

Kad već ne mogu da pokrenu i donesu nešto korisno, neku fabriku, radno mjesto u realnom sektoru ili značajniju investiciju, iz Vlade su odlučili da nam u Trebinje pošalju premijera iako je zaražen koronavirusom, piše u svom blogu Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini RS.

Navodi da Radovan Višković "umjesto da veseli premijer odmara i okrijepi se, oporavi se od koronavirusa", danas dolazi u Trebinje ne radi politike već radi odbrane doktorske disertacije Dragana Dimitrijevića na Fakultetu za proizvodnju i menadžment, jer je član ispitne komisije.

- Svaka čast vrijednom premijeru i pregaocu kad pored svih obaveza u Vladi, predavanja i ispita na Saobraćajnom fakultetu u Doboju, stigne pročitati doktorske disertacije i biti član Komisije za odbranu.


Radovan Višković. arhiv

Prema mojim saznanjima docent Višković nije dobio saglasnost da u Doboju bude član Komisije za odbranu doktorske disertacije, što mu je obavezujući uslov da bi dobio veće zvanje, pa je u pomoć je pritrčao gen-sek Luka Petrović i preko svojih veza ugurako Viškovića u Komisiju na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju. Da bi mogao doći u Trebinje, Višković je danas dobio papir da ima jedan test negativan na koronavirus, kako bi imao alibi da prisustvuje javnoj odbrani doktorske disertacije - napisao je jučer, između ostalog, Vukanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.