SJEDNICA GRADSKOG ODBORA

Radojičić i zvanično kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banje Luke

U okviru priprema za predstojeće izbore, Predsjedništvo je danas usvojilo i širu listu kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banje Luke

Ova odluka donosena je na prijedlog svih organizacionih jedinica Gradskog odbora. Arhiv

Avaz.ba

28.7.2020

Predsjedništvo Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banja Luka (SNSD) danas je donijelo zvaničnu odluku o kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banje Luke.

U okviru rokova za podnošenje prijava Centralnoj izbornoj komisiji BiH, Predsjedništvo je donijelo odluku da se Radojičić predloži za gradonačelnika Banje Luke, kao prijedlog SNSD-a i još devet političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu.  

Ova odluka donosena je na prijedlog svih organizacionih jedinica Gradskog odbora – mjesnih i rejonskih odbora, te aktiva mladih, žena i penzionera.

U okviru priprema za predstojeće izbore, Predsjedništvo je danas usvojilo i širu listu kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banje Luke.

Istovremeno, Predsjedništvo je konstatovalo da su sve organizaciocione jedinice Gradskog odbora u potpunosti spremne za predstojeće izbore u Banjoj Luci, te, na osnovu relevatnih pokazatelja sa terena, izrazilo čvrsto uvjerenje da će Radojičić i u iduće četiri godine voditi Banjaluku, kao i da će SNSD zadržati dominatnu poziciju u budućem sazivu Skupštine grada.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.