OBJAVILA NA FACEBOOKU

Djevojka preminulog Armina Gazića poslala emotivnu poruku: Volim te zauvijek i za vijek vjekova, kroz mene se kreće tuga...

Volim te zauvijek i za vijek vjekova - napisala je Amela Ivkovic O'Reilly

Amela Ivkovic O'Reilly objavila status na Facebooku. Facebook

Piše: A. Č. / Avaz.ba

29.7.2020

Djevojka tragično preminulog Armina Gazića, Amela Ivkovic O'Reilly danas se emotivnom porukom oglasila na svom Facebook profilu. 

- Ljubavi, ono što se kreće kroz mene su tišina, tuga, snažna čežnja za još jednim danom, još jednom rječju, još jednim dodirom. Možda ne mogu razumjeti zašto si tako brzo napustio ovu zemlju ali malo po malo dajem svaki atom svoje snage da živim kako bi ti to tražio od mene. Ti si bio život! 

Ti si nam svima udahnuo taj život, promjenio nas na bolje i kao svjetlosna kometa ostavio najsnažniji trag koji nosimo dok živimo. Život nam je dao preljepa sjećanja na kojima sam beskrajno zahvalna.  Dok god ljubavi mogu da gledam ovaj svjet za nas oboje mirisati ću cvijeće za nas i gledati u sunce, nebo i zvijezde, hodati planinama i grliti stjene i svakom otkucaju srca osjećati tvoje toplo i snažno lavovsko srce koje je utihnulo suviše, suviše rano. 

Bio si veći od života i živo si 100 života u jednom danu. Tvoj život, tvoj najdivniji osmjeh, tvoja nadljudska veličina ostaje s nama i u nama i mi ćemo je svi, svako na svoj način nastaviti voliti. Nastavljamo tamo gdje si ti stao. Volim te zauvijek i za vijek vjekova - napisala je Amela Ivkovic O'Reilly.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.