DAN POSLIJE

Potresne fotografije nakon požara u staračkom domu: Direktorica uputila emotivno pismo vatrogascima

Ovim putem zahvaljujemo se svim vatrogascima koji su na terenu i u vrlo teškim uvjetima požrtvovano gasili ovaj zahtjevni požar

Piše: E. T. / Avaz.ba

26.8.2020

Požar uništio krovnu kosntrukciju. Avaz

Nakon požara u staračkom domu "Zlatna jesen" u Sanskom Mostu, ostali su samo zidovi i garež. 

Direktorica ovog doma Emina Šehić, ušutila je i emotivno pismo u kojem se zahvaljuje vatrogascima koji su spasili živote starih i nemoćnih  štićenika, kao i svima onima koji su učestvovali u gašenju požara.


- Ovim putem zahvaljujemo se svim vatrogascima koji su na terenu i u vrlo teškim uvjetima požrtvovano gasili ovaj zahtjevni požar. Isto tako zahvaljujemo se svim našim prijateljima, poslovnim partnerima i svim ljudima velikog srca koji su bili tu i pružili pomoć. Također, moramo da kažemo da jedno veliko hvala ide našem kolektivu staračkog doma "Zlatna Jesen" koji su i u ovoj teškoj situaciji sa virusom Covid-19 bili tu za vaše i naše najmilije i brinuli se o njima, a danas pokazali šta znači timski rad i šta znači voljeti svoj posao. Ono što je ipak najbitnije u cijelom tragičnom događaju jeste da u ovoj nesreći nije niko stradao. Naši štićenici su dobro svi, hvala Bogu. Smješteni su u prostorijama Centra Fenix i svi se dobro osjećaju - napisala je direktorica Šehić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.