UDRUŽENJE PLJEVLJAKA

Svojim glasom dajte mogućnost svim građanima Crne Gore da žive u slobodnoj i demokratskoj državi

Crna Gora se u ovom trenutku nalazi u vrlo složenoj političkoj situaciji gdje nama nažalost dobro poznate destruktivne snage vode snažan propagandni rat sa ciljem preuzimanja vlasti

Iskoristiti pravo glasa. Ilustracija

Piše: A. J. / Avaz.ba

26.8.2020

Sastanak Glavnog odbora Udruženja "Zavičajni klub Pljevljaka i prijatelja" održan je danas u Sarajevu. Donesen je i sljedeći zaključak:

- Jasan i nedvosmislen napredak Crne Gore u pogledu jačanja građanskih prava i sloboda kao i ostvarivanja prava nacionalnih manjina, interes koji pokazuju vlasti Crne Gore za dobre odnose sa manjinama u zemlji ali i sa nama u BiH kao dijelom crnogorskog naroda daju nam nadu da je na snazi politička opcija koja je posvećena interesima građana i države.

Crna Gora se u ovom trenutku nalazi u vrlo složenoj političkoj situaciji gdje nama nažalost dobro poznate destruktivne snage vode snažan propagandni rat sa ciljem preuzimanja vlasti i promjene trenutnih odnosa i snaga u korist samo jednog naroda. Stoga vas molimo da prilikom glasanja imate na umu da svaki glas koji date strankama koje imaju male šanse da pređu izborni prag je glas više upravo za te i takve snage.

Zato, pozivamo sve vas koji imate pravo glasa, da to pravo iskoristite i još jednom date mogućnost svim građanima Crne Gore da žive u slobodnoj i demokratskoj državi svih njenih građana - navodi se u zaključku Glavnog odbora.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.