ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH

Dodik: Stanivuković želi da u Banjoj Luci digne spomenik balijama i ustašama

Morat ćeš još da rasteš da pobijediš. Tvoja pobjeda nije ni na vidiku - poručio je Dodik Stanivukoviću

Dodik u Narodnoj skupštini RS. NSRS

Piše: Avaz.ba

7.9.2020

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik žestoko se danas verbalno obrušio na poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, tokom posebne sjednice NSRS u Banjoj Luci.

- Morat ćeš još da rasteš da pobijediš. Tvoja pobjeda nije ni na vidiku - poručio je Dodik Stanivukoviću, nakon što je on u svojoj diskusiji najavio pobjedu u trci za banjalučkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Dodik je ustvrdio da se u Banjaluci danas živi dobro, da je u tom gradu riješeno mnogo komunalnih i infrastrukturnih problema i da je u tom pogledu mnogo doprinio aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić (SNSD), te da je on veoma odgovoran prema zahtjevima koji dolaze od građana.

- Banjaluka mora da zna da on ovdje hoće da digne spomenik ustašama i balijama. Je li mi treba da šutimo tebi zato što misliš da si dovoljno lajao da bi se neko tebe nešto bojao? Kakvim ustašama dizati spomenik ovdje, čovječe? Šta je s tobom? Ustašama dizati spomenik! Jadna je Banjaluka koja bi glasala za ovakvog šarlatana. Ići ćemo na izbore pa ćeš vidjeti da ćeš biti luzer, kao što si bio i do sada - kazao je Dodik.

Potom je upitao poslanike „može li neko ovdje ozbiljan da zamisli da on bude gradonačelnik Banjaluke?“

- Na šta bi to ličilo? On gradonačelnik Banjaluke? On je kandidovan zato što niko nije htio, nije htjela ova njegova koleginica, pa nije htio Ivanić, pa onda on ispade kao pobačaj - nije birao riječi Dodik govoreći o Stanivukoviću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.