REAKCIJE

Jasmina Izetbegović demantirala da je još u vezi sa jutjuberom CeriXom

Adnan Cerić predložen za v.d. direktora Agencije za statistiku, a pojedini su naveli da je riječ o zetu Bakira Izetbegovića

A. Č. / Avaz.ba

Adnan Cerić predložen za v.d. direktora Agencije za statistiku

Foto: Youtube


Bh. jutjuber Adnan Cerić poznatiji kao CeriX na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH predložen je za v.d. zamjenika direktora Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine.

Pojedini mediji su danas objavili informaciju da je Cerić zaručnik kćerke lidera SDA Bakira Izetbegovića.

Na cjelokupnu situaciju, na svom Facebook profilu reagirala je kćerka prvog čovjeka SDA, Jasmina Izetbegović. Ona je demantirala da je još uvijek u vezi sa bh. jutjuberom. 

- Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno - napisala je.

  • Status sa Facebooka

    Status sa Facebooka

    Foto: Facebook


Dodaje da Adnanu želi svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima. 

- Također, bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih nauka, pa tek onda "Youtuber". Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019.

Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave - zajljučila je Jasmina Izetbegović.

NA VRH

Podijeli članak na