NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Aljoša okrenuo leđa Bakirovoj politici

Pročitajte i intervju s uglednim američkim analitičarem Janušom Bugajskim (Janusz) koji ističe da su ruske obavještajne službe prodrle u BiH

Piše: Avaz.ba

14.9.2020

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Aljoša okrenuo leđa Bakirovoj politici. 

Analiziramo odlazak stranačkog operativca i istinske „crne kutije“ vrha SDA Aljoše Čampare. Donosimo i priču o tome zašto se još uvijek ne oglašava vrh SDA.

Otkrivamo i zašto Bosna i Hercegovina ugrožava prioritete EU i šta piše u izvještaju Evropskog revizorskog suda.

Pročitajte i intervju s uglednim američkim analitičarem Janušom Bugajskim (Janusz) koji ističe da su ruske obavještajne službe prodrle u BiH.

Ličnost dana je Kloi Čao – Nova zvijezda filma.

Na stranama Globusa čitajte zašto je Minsk okovan bodljikavom žicom i koliko se ljudi pojavila na protestima protiv predsjednika Bjelorusije Aleksandra Lukašenko.

Komentar dana „Jednom ugašena vatra ne može se ponovo zapaliti“ pisao je Nermin Demirović.

Istražujemo i aferu koju istražuje Tužilaštvo BiH, pročitajte zašto je Prcićem univerzitet pod ozbiljnom istragom.

Otvoreno za „Avaz“ govori i zamjenik direktora Državne regulatorne agencije za radijacijsku i nuklearnu sigurnost (DRARNS) Zoran Tešanović. Ovom prilikom Tešanović je poručio da BiH nema adekvatnih skladišta za čuvanje radioaktivnog otpada.

Na stranama Mozaika pročitajte i zašto je BiH na evropskom dnu i koliko je to prošle godine u našoj državi dovršeno novih stanova.

Novinari Crne hronike donose nove detalje velike akcije u kojoj su uhapšene tri osobe zbog krijumčarenja skoro tone kokaina.

Na Sportu čitajte o Premijer ligi BiH, pročitajte izvještaj s jučerašnjih utakmica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.