LIDER SNSD-A

Dodik: Idemo po pobjedu u svim lokalnim zajednicama

Mi smo odgovorni ovom narodu, narod je dao SNSD da ga vodi u budućnost, mnogi naši gradovi izgledaju bolje", kazao je Dodik.

Milorad Dodik. Avaz

Avaz.ba

20.9.2020

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, kazao je danas na konveciji ove stranke u Banjaluci, da neće biti vođena negativna kampanja te da će ova partija pokazati "šta je ostavljeno u posljednje četiri godine i da ljudi budu svjesni ogromnog napora da svaka opština izgleda bolje".

- Uvijek pred izbore definišemo našu strategiju, ali ono što danas znamo je da ovdje nismo okupljeni da bismo nekog pobijedili, nego da pobijedimo okupljeni za Republiku Srpsku", kazao je Dodik na konvenciji sa koje je poručeno da se na lokalne izbore izlazi pod sloganom "Okupljanje za Srpsku".

- Idemo po pobjedu u svim lokalnim zajednicama, zajedno sa našim koalicionim partnerima. Mi smo odgovorni ovom narodu, narod je dao SNSD da ga vodi u budućnost, mnogi naši gradovi izgledaju bolje, kazao je Dodik.

Željka Cvijanović, potpredsjednica SNSD-a, istakla je na konvenciji da se, ono što SNSD radi na nivou lokalnih zajednica, ne može odvojiti od onog što radi Republika Srpska. "Rad lokalne zajednice je zbir onog što je Republika Srpska. Ovo je društvo jednakih šansi, nije moguće riješiti sve probleme, ali je moguće uhvatiti se u koštac sa svim problemima. Nikad nismo odustali od problema i zato vjerujem u sve generacije, poručila je Cvijanovićeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.