NA KIOSCIMA DILJEM BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: "Mini Šengen" će ojačati ekonomiju

Otkrivano: Brisel dao veliko priznanje mladm ljudima iz BiH. Oni su naši ambasadori u Evropi i ponos države BiH

Avaz.ba
  • Današnja naslovna "Dnevnog avaza"

    Današnja naslovna "Dnevnog avaza"

    Foto: Avaz


U današnjem printanom broju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte razgovor sa Rasimom Ljajićem, predsjednikom Socijaldemokratske partije Srbije. Ljajić otvoreno govori o prednostima koje "mini Šengen" donosi regionu. Također, govori o svom povlačenju iz Vlade Srbije nakon 20 godina i planovima za budućnost.

Otkrivano: Brisel dao veliko priznanje mladm ljudima iz BiH. Oni su naši ambasadori u Evropi i ponos države BiH.

Komentar dana pisao je Miralem Aščić.

Započeli radovi na autoputu prema Počitelju: Niču temelji najdužeg mosta na Koridoru 5C!

Otkrivene nove posljedice: Kako koronavirus narušava mentalno zdravlje djece.Na sportskim stranicama čitajte o problemima s kojima se suočava naš teniser: Damir Džumhur izbačen je s Rolan Garoda. Za sve je kriv njegov trener koji je imao pozitivan nalaz na koronavirus.

FK Sarajevo nastavlja svoj pobjednički niz i čuva prvu poziciju na tabeli. U posljednjem kolu stradala je Sloboda iz Tuzle.

Nove zapaljive izjave Milorada Dodika: član Predsjedništva BiH izjavio je kako naša država ne može riješiti niti jedan problem, te još jednom ponovio da neće dozvoliti da Oružane snage BiH štite granicu od najezde migranata iz Srbije.

Ličnost dana je izvjesni Saša Lovrić, osoba koja je protestvovala zbog džuma namaza pripadnika Oružanih snaga BiH, zbog čega je zatražio prekid vojne vježbe pod okriljem NATO-a. 

U rubrici vanjske politike čitajte: Tramp tvrdi da je zaustavio masovna ubijanja između Srbije i Kosova, Tači se susreo s Erdoanom. 

Na stranicama crne hronike: Četvoro mrtvih na bh. cestama. 

Tužilaštvo uputilo zahtjev nadležnim institucijama: Traže se spiskovi stipendista Prcićevog univerziteta. Kako su budžetske institucije upumpale novac u neakreditiranu ustanovu.

Mlada Sarajka Lamija Lagumdžija spoje je pameti i ljepote: Kako je manekenka završila studij elektrotehnike u Džakarti.

Više o temi Avaz

Više o:

Avaz Dnevni avaz
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na