IZBORI 2020.

SDS predstavio slogan za izbore: "Za Srpsku po mjeri svih građana"

Ključna poruka je gradimo Republiku Srpsku, vrijeme je da razvijamo Srpsku i to je osnovni moto SDS-a, rekao je Mirko Šarović

SDS. Arhiv

Avaz.ba

26.9.2020

Srpska demokratska stranka (SDS) na lokalne izbore izlazi pod sloganom "Srpska po mjeri svih građana".

- Ključna poruka je gradimo Republiku Srpsku, vrijeme je da razvijamo Srpsku i to je osnovni moto SDS-a, rekao je predsjednik stranke Mirko Šarović i najavio da će voditi "pozitivnu kampanju".

Kandidate i program će, kako je naveo, predstaviti kada za to dođe vrijeme.

Od predstojećih lokalnih izbora i pozicioniranja SDS-a, Šarović je naveo da zavisi i dalji tok priprema stranke za opšte izbore 2022. godine.

"Mislimo da SDS zajedno sa partnerima sa kojima će nastupiti na lokalnim izborima ima ozbiljne šanse da bude uspješna, da bude pobjednička", ocijenio je Šarović.

Zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić je naglasio da Republika Srpska ima snažne potencijale - šume, rijeke, plodnu ravnicu i da je njihova želja da to bude narodno dobro koje će dovesti do otvaranja radnih mjesta.

Predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević smatra da će Republika Srpska biti snažna i po mjeri svih kada naprave bogate lokalne zajednice.

Član Predsjedništva SDS-a Maja Dragojević Stojić poručila je da će zalagati za što bolje zdravstvo i ulaganje u zdravstvene ustanove.

Predstavljanju izbornog slogana i kampanje SDS-a organizovanom na šetalištu "Dr Miodrag Lazić" u Istočnoj Ilidži, osim rukovodstva, prisustvovali su svi kandidati za načelnike i gradonačelnike ove stranke na predstojećim izboroma.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.