POTPREDSJEDNICA SNSD-A

Cvijanović: Izlazak DNS-a iz kolacije ne može poremetiti izborni proces

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali nemate pravo da budete neiskreni, rekla Cvijanović

A. J. / Srna

Cvijanović očekuje dobre izborne rezultate

Foto: Arhiv


Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da izlazak DNS-a iz vladajuće koalicije ne može da poremeti izborni proces, niti dalji razvoj i izgradnju Republike Srpske.

Cvijanović je navela da jeste neobično da se ovo dešava na početku kampanje za predstojeće izbore, ali da bi bilo neobično i da se nastavi neki angažman bez dovoljno iskrenosti i međusobnog povjerenja.

Ona je dodala da je riječ o odluci DNS-a na koju imaju pravo, ali da apsolutno ne stoje stari koje se adresiraju prema SNSD-u.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali nemate pravo da budete neiskreni, da lijepite etikete i da govorite da vam je neko razvalio političku partiju. Političke partije se čuvaju tako što imaju adekvatno rukovodstvo i strukturu. Ne može vam niko razvaliti partiju, ako vi znate njom da upravljate - poručila je Cvijanović.

Istakla je da vladajuća koalicija nastavlja da funkcioniše te da očekuje dobre izborne rezultate i saradnju koja će biti jača na svim nivoima vlasti.

Na pitanje šta će biti sa kadrovima DNS-a na brojnim pozicijama, Cvijanović je odgovorila da je jedan scenario da se oni zamijene drugim kadrovima u okviru koalicije, a drugi da promijene mišljenje.

Predsjedništvo DNS-a odlučilo je na jučerašnjoj sjednici da ova stranka izlazi iz vladajuće koalicije u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

Više o temi Željka Cvijanović

POTPREDSJEDNICA SNSD-A
Oglasila se i Željka Cvijanović povodom odluke DNS-a
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na