SASTANAK U BANJOJ LUCI

Nešić se nije pojavio, a Milorad Dodik opleo po njemu

Rekao je da nije dobio ništa napismeno, ali da je poruka iz DNS jasna

N. Aj.

Milorad Dodik poručio da je poruka iz DNS-a jasna

Foto: Goran Šurlan / RAS Srbija


Nakon što je jučer iz koalicije s SNSD-om istupio DNS, hitno je sazvan sastanak lidera vladajuće koalicije, koji se održava večeras u Banjoj Luci.

Navodno, i lider DNS-a Nenad Nešić je pozvan, ali se nije pojavio, što je većina i očekivala.

- Bilo je previše zloupotreba, izgubljeni su milioni maraka, jer Nešić nije dao posao jednoj firmi iz Federacije BiH i zbog monopola koji su inače imali u Istočnom Sarajevu. Ovo se više nije moglo izdržati, znate da je, dok je još Marko Pavić bio na čelu stranke, Nešić šutao novac na jednoj zabavi – rekao je Milorad Dodik na početku sastanka, obrazlažući kako je došlo do razlaza sa DNS, prenosi Srpska.info.

Rekao je, također, da nije dobio ništa napismeno, ali da je poruka iz DNS jasna. Sastanak je nastavljen iz zatvorenih vrata. 

Na sastanku, koji vodi lider SNSD Milorad Dodik, učestvuju i lideri US i SPS Nenad Stevandić i Goran Selak, predsjednik NDP Dragan Čavić, potpredsjednica SNSD i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, lider Demosa i predsjednik Narodne skupštine RS Nedjeljko Čibrilović i drugi visoki funcioneri vladajućih partija.

Više o temi Milorad Dodik

NAKON PREKIDA KOALICIJE
Hoće li DNS srušiti dvotrećinsku većinu u NS RS?
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na