PLATFORMA ZA PROGRES

Domu zdravlja u Gračanici donirano prijeko potrebno sanitetsko vozilo

Gospodin Sead Terzić nam je i prošle godine iz svoje firme donirao sanitetsko vozilo, rekao Šadić

H. Č.

Donacija domu zdravlja

Foto: H. Čalić


Novi politički subjekat u Bosni i Hercegovini, Platforma za progres, svoju predizbornu kampanju u nedjelju je započeo sa legendarnog Visa, kod Gračanice, izletničkom naselju, na koga je pristiglo 320 kandidata Platforme za progres za općinska i gradska vijeća i četiri kandidata za načenike, odnosno gradonačenike, na predstojećim lokalnim izborima.

Da bi se u potpunosti ispoštovale epidemiološke mjere, na prostranom platoru Visa, na tri sportska terena i prostranom izletištu, predstavljeni su kandidati i program Platforme. Na skupu se obratio i prof. Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres, a potom je gračanički privrednik i jedan od pokretača u formiranju Platforme za progres u Gračanici, Sead Terzić,  ključeve novog sanitetskog  vozila, nabavljenog od donacija, predao direktorici  Doma zdravlja u Gračanici dr. Murisi Ustavdić Šadić i šefu hitne pomoći dr. Saši Operhalu.

- Ovo savremeno sanitetsko vozilo našoj Službi hitne zdravstvene pomoći itekako će  dobro doći. Na ovome smo neizmjerno zahvani - istakla je direktorica Ustavdić Šadić.

Više o temi Platforma za progres

NA VRH

Podijeli članak na