SVAĐA NA INSTAGRAMU

Konaković rekao da je Mandić bolji kandidat za načelnika, Ajnadžić odgovorio "Bistar vam ovaj Elmedin"

Konakovićev govor Srđan Mandić je objavio na svom Instagram profilu, nedugo poslije javio se aktuelni načelnik Nedažd Ajnadžić

A. Č.

Prepiska na Instagramu

Foto: Printscreen


Predsjednik "Naroda i pravde" Elmedin Konaković je na predizbornom skupu koji je održan preksinoć poručio da je Srđan Mandić (Naša stranka) deset puta bolji kandidat za načelnika Općine Centar od Nedžada Ajnadžića (SDA).

- Ja ih obojicu znam. Znam imovinu Nedžada Ajnadžića. Govorimo o njihovim djelima, a ne o njima pojedinačno. Znam o imanjima na Nišićima. Kaže punica uzela kredit, u 80 i nekoj godini. On ne može biti načelnik, on to ne zaslužuje, a Mandić to zaslužije.

Konakovićev govor, Srđan Mandić je objavio na svom Instagram profilu. Međutim, nedugo poslije javio se aktuelni načelnik Nedažd Ajnadžić. 

Između ostalog, poručio je "Bistar vam ovaj Elmedin".

- Dino ima kompleks od kandidature. Razlika između njega i mene je to što je on izgubio, a ja pobijedio na izborima. Poruka Dini i Mandicu da sve što imaju saznsnja o lopovlucima i kriminalu prijave u palatu pravde. Dino ima najmanje razloga i obraza komentarisati bilo koga i bilo čije imovinsko stanje, dok ne objasni slučaj KK Bosna i slučaj Sport centar u Zetri i Skenderiji - piše u odgovoru Ajnadžića.

  • Rasprava na Instagramu

    Rasprava na Instagramu

    Foto: Printscreen


  • Rasprava na Instagramu

    Rasprava na Instagramu

    Foto: Printscreen


NA VRH

Komentari

Podijeli članak na