SASTANCI

Lejla Muslimović, kandidatkinja SBB-a za Skupštinu grada Prijedora: Povratnicima vratiti dostojanstvo

Čast mi je i zadovoljstvo što upravo preko Saveza za bolju buducnost BiH imam priliku da predstvaljam mlade i obrazovane povratnike, kaže Muslimović

Čavka je izrazio zadovljstvo što upravo mlada i obrazovana Lejla Muslimović predstavlja SBB u Prijedoru. SBB

Avaz.ba

1.11.2020

Potpredsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Admir Čavka posjetio je Prijedor, gdje se i sastao sa kandidatom SBB-a za Skupštinu grada Prijedora Lejlom Muslimović. 

Lejla Muslimović, inače diplomirani turizimolog, a pri kraju je i master studija, kaže da je veoma važno mladim ljudima omogućiti da se zaposle i ostanu u Prijedoru.

- Čast mi je i zadovoljstvo što upravo preko Saveza za bolju buducnost BiH imam priliku da predstvaljam mlade i obrazovane povratnike koji će u ovom gradu živjeti od svoga truda i rada. Cilj svih nas mladih koji smo odlučili da prestavljamo svoj narod je prevenstveno vraćanje dostojanstva povratnicima, te stvaranje uslova da svi konačno počnemo da živimo od svoga rada. Porazna je i činjenica da je ogroman broj mladih i obrazovanih povratnika napustio Prijedor upravo jer nije imao mogućnost zaposlenja ni pored svih referenci - kazala je Muslimović.

Čavka je izrazio zadovljstvo što upravo mlada i obrazovana Lejla Muslimović predstavlja SBB u Prijedoru. I pored činjenice da su Lejlini roditelji veoma uspješni estradni umjetnici, njihova kćerka Lejla marljivo radi na svom obrazovanjju kao i za porodične firme porodice Muslimović, naglasio je Čavka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.