SREBRENICA

Simić i Janjić povukli kandidature za načelnika Srebrenice u korist Grujičića

Jedino složni možemo donijeti bolji život svim građanima u Srebrenici bez obzira na stranačku i etničku pripadnost, rekao je Simić

Grujičić: Kandidat SNSD-a. Arhiv

A. J. / Srna

6.11.2020

Nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice Aleksandar Simić istakao je večeras da je glas za Mladena Grujičića, kandidata Koalicije "Zajedno za Srebrenicu" za načelnika ove lokalne zajednice, glas za bolji život svakog građanina u ovoj općini.



Simić je istakao da je s toga povukao kandidaturu u korist Mladena Grujičića s ciljem srpskog jedinstva i srpskog interesa koji je, smatra on, u ovim momentima važniji od bilo čijeg ličnog interesa.


- Molim vas da, kao savjesni ljudi, shvatite da je ovo za dobrobit svakog stanovnika Srebrenice, jer jedino složni možemo donijeti bolji život svim građanima u Srebrenici bez obzira na stranačku i etničku pripadnost - naglasio je Simić u saopćenju za javnost.


On je poručio da je to jedini način da Srebrenica doživi preporod.


U Srebrenici će sutra biti održana konferencija za novinare kandidata koalicije "Zajedno za Srebrenicu" za načelnika ove lokalne zajednice Mladena Grujičića i nezavisnih kandidata Aleksandra Simića i Mila Janjića koji su povukli svoje kandidature u korist Grujičića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.