SRAMOTNO

Prašović-Gadžo ih pobijedila u anketi, simpatizeri Naroda i pravde je izvrijeđali

Da li je to vaš odnos prema ženama u politici ili ženama u BiH ili generalno prema ženama u društvu, upitala je Prašović-Gadžo

Piše: N. Aj.

8.11.2020

Prašović-Gadžo: Reagirala na uvrede. Arhiv

Sanela Prašović-Gadžo, zastupnica u Predstavničkom domu Federacije BiH i generalna sekretarka Saveza za bolju budućnost,  na predstojećim lokalnim izborima kandidat je za načelnicu Općine Novi Grad u Kantonu Sarajevo. 

Kako smo već pisali, portal "Depo" je napravio anketu u kojoj istražuje raspoloženje javnosti uoči predstojećih lokalnih izbora u BiH. 

Posjetioci portala mogli su glasati upravo za Prašović- Gadžo ili za Semira Efendića (SDA) te za Adnana Delića (NiP-SDP-NS-NBL).

Prašović-Gadžo je osvojila najviše glasova, a uslijedili su uvrijedljivi komentari na koje je Prašović-Gadžo reagirala na svom Facebook profilu.

- Adnanu Deliću i njegovim prijateljima, kolegama i stranačkim kolegama... žao mi je što ste uključili sve na svim portalima i objavama da na primitivan način vrijeđate mene kao kandidatkinju. Kažete da sam “krava”. Da li je to vaš odnos prema ženama u politici ili ženama u BiH ili generalno prema ženama u društvu? Ili pak ja sam za prijatelje Adnana Delića iz njegove organizacije i stranke ta “krava”? Gospodinu koji me uvrijedio želim kazati - niste mene ponizili ovom objavom već sebe i Adnana Delića koji stoji uz vas na fotografiji i sve u toj organizaciji i u Narodu i pravdi - poručila je Prašović-Gadžo.

Adnanu Delicu i njegovim prijateljima, kolegama i stranackim kolegama...zao mi je sto ste ukljucili sve na svim...

Posted by Sanela Prašović Gadžo on Sunday, November 8, 2020
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.