KANDIDATKINJA SBB-A

Saneli Prašović-Gadžo stiže podrška iz cijelog svijeta: Ako Bog da, bit ćeš naša načelnica

Podržavam tvoju kandidaturu, jer dobro pamtim tvoju profesionalnu hrabrost prilikom opsade grada Sarajeva, poručio je Čović

Sanela Prašović-Gadžo: Kandidat SBB-a za načelnicu sarajevske općine Novi Grad. Arhiv

Piše: N. Aj.

12.11.2020

Kandidatkinji Saveza za bolju budućnost za načelnicu sarajevske općine Novi Grad Saneli Prašović-Gadžo svakodnevno stiže podrška od građana ove države, a proteklih dana podržali su je iz skoro cijelog svijeta.

Tako je Prašović-Gadžo na svom Facebook profilu objavila poruke koje su joj uputili, između ostalih, Haris Medunjanin, bivši bh. reprezentativac, koji trentno igra u američkoj MLS ligi, potom novinar i urednik Velibor Čović, trener Dragan Zovko sa adresom u Francuskoj te humanitarna radnica Aida Filipović.


- Draga Sanela, želim ti sve najbolje i puno sreće na izborima. Ako Bog da, da budeš naša nova načelnica u Novom Gradu Sarajevo - kazao je Medunjanin uputivši pozdrave.


- Sanela draga, podržavam tvoju kandidaturu, jer dobro pamtim tvoju profesionalnu hrabrost prilikom opsade grada Sarajeva. Vjerujem da bi se hrabro suočila sa izazovima ovog vremena - poručio je Čović.



- Moji prijatelji, moja porodica i ja sa velikim entuzijazmom i ponosom podržavamo tvoju kandidaturu za načelnicu općine Novi Grad. Zato što živimo u novom vremenu u kojem nam trebaju nove osobe, kulturne, obrazovane, kompetente, osobe koje pošteno i mnogo rade, ispunjavaju svoja obećanja i bore se za bolju budućnost svih građana. Mi te poznajemo i znamo da su sve to tvoji kvaliteti. Općina Novi Grad, grad Sarajevo, država Bosna i Hercegovina zaslužuju načelnicu kao što si ti, koja će ih uz osmijeh hrabro i odlučno odvesti kroz nove promjene do novih pobjeda. Nova lica, nove promjene, nove pobjede za bolji i ljepši Novi Grad. Sanela, uz tebe smo - kazao je Zovko.

- U nedjelju sam za Sanelu - kratko i jasno je poručila Filipović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.